Airbrush Tanning

Home / Airbrush Tanning
Sunsation Leuven
Sunsation Leuven

Tarieven

Volledig lichaam – 15 min €39
1/2 lichaam – 10 min €25
Gelaat en decolleté – 10 min €20
Scrub + tan – 45 min €65

Airbrushcenter

Tropical Airbrush tanning

Een doorbraak in bruinen zonder zon!

De oplossing is er. Airbrush tanning is het antwoord op het gerommel met bruin zonder zonnecrèmes. Zonder strepen, donkere plekken of een oranje gloed. En het beste is: uw huid vaart er wel bij! Geen huidveroudering door de schadelijke uv-stralen, geen vrije radicalen die huidaandoeningen veroorzaken.

Daarom word deze behandeling ook aangeraden door dermatologen. De tanninglotion wordt met een speciale airbrushmachine aangebracht. Egaler kan het niet. (tegenwoordig word de make-up van artiesten ook zo aangebracht). De tanninglotion is op basis van het huidverzorgende aloë vera en geeft meteen een prachtige satijnglans op uw huid. De lotion ruikt ook niet zoals we gewend zijn bij bruin zonder zoncremes. Een behandeling van 5 tot 15 minuten geeft een vlekkeloze bruining die +/- 10 dagen blijft zitten afhankelijk van huidtype en huidverzorging.

Voorbereiding

Het beste resultaat verkrijgt men als de huid van te voren (max.1 dag) goed is gescrubd. Op de behandelingsdag voor het bruinen geen bodylotion of (dag)crème gebruiken. Indien toch noodzakelijk gebruik dan een zeer licht product (niet op oliebasis) en verwijder dit kort voor de behandeling.

Het scheren van de bikinilijn moet een dag van te voren gedaan worden, zodat de poriën zich weer kunnen sluiten. Op de behandelingsdag geen geparfumeerde deodorant, parfum of eau de toilette gebruiken, omdat dit een reactie teweeg kan brengen met de bruiningslotion die dan groen kan worden. Ook alle make-up moet verwijderd worden. Eventueel kunt u oogmake-up laten zitten. De airbrush tanning vlekt niet op haar en lippen.

Kleding

De tanning kan naakt gebeuren of met ondergoed , vrije keuze.

Klanten worden geadviseerd donkere loszittende kleding te dragen als ze de salon verlaten. Sporen van de bruiningslotion kunnen worden overgebracht op bedlakens en kleding, totdat er een douche genomen wordt, minimaal 5 uur na de behandeling.

De bruiningsontwikkeling

Airbrush tanning heeft ongeveer 2 tot 6 uur nodig om zich helemaal te ontwikkelen tot maximale kleursterkte. Baden, douchen, zwemmen en sporten moeten in deze tijd vermeden worden. Kleine gedeeltes van de kleur kunnen van de huid gewassen worden, maar dit gaat niet ten koste van de bruine teint.

De bruine teint verzorgen

Met een regelmatige verzorging door een vochtherstellende bodylotion of crème houdt de kleur het langste, ongeveer een week afhankelijk van huidtype, huidverzorging en baden.

Airbrush tanning geeft geen bescherming in de zon. Een hoge beschermingsfactor zonnebescherming en regelmatig de huid insmeren is noodzakelijk wanneer u gaat zonnen.

Graag een afspraak maken?

Maak een afspraak of stel je vraag hieronder

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Uw bericht


  Helios Sunsation Leuven

  Brusselsesteenweg 67

  3020 Herent

  016 95 00 45

  0477 31 90 38

  • Sunsation: Een behandeling reserveren bij Helios kan telefonisch 0477319038 of via ons reserveringssysteem.
  • Cadeaubonnen: telefonisch of per mail naar info@heliosunsation.be
  • Annulaties 48u op voorhand anders wordt 50% in rekening gebracht !
  • Privé parking voor de deur
  • Geen bankcontact