Huidverbetering

Home / Huidverbetering

Huidverbetering

Jet peel:   1beurt 80€

Jet Peel is een techniek waar 3 elementen gecombineerd worden: water-lucht-zuurstof.

Onder hoge druk wordt er een supersonische straal op de huid geprojecteerd waarbij de huid afgekoeld en gepeeld wordt en dit volledig pijnloos. Tijdens het proces wordt de huid maximaal voorzien van vocht. Na de peeling worden er eventueel verder behandeld met cosmeceuticals om de huid te voorzien van al de nodige voedingsstoffen.

Concept 1: JP + mesojet glycol 105€

Concept 2: JP+ omnilux 110€

Concept 3: JP+ needling/ipl 155€

Helios Leuven

Microneedling : 1 beurt 155€

De needling pen  maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid. Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan de oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het meeste nut en de allerbeste functie hebben. De combinatie van het diep inbrengen van een meso-preparaat (bijv. hyaluronzuur) en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Maar ook littekens en striae kunnen met deze techniek goed worden behandeld. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker. De behandeling is vrijwel pijnloos omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

microneedling

Nieuwe trend – collageenbanken:

Een nieuwe opkomende trend is de collageenbank. In de eerste instantie lijkt de collageenbank op een zonnebank aangezien het frame dus de bank zelf indentiek is. Het verschil zit in de type lampen die in plaats van UV straling het collageen en elastinevezels van uw huid activeren en versterken.

Collageen lichttherapie:

De zachte rode lichtgolven van de collageenbanken concentreren zich met name op het spectrum van 600 en 650 Nanometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Een tekort aan collageen versnelt niet alleen het verouderingsproces in de huid maar zorgt ook voor afname van de stevigheid van spieren, pezen en banden.

Prijs :

12 beurten – 125€
3 x / week

Lichttherapie omnilux en IPL : 1 beurt 55€

Lichttherapie wordt ingezet om de huid weer te herstellen van de schade die ze opgelopen heeft na verschillende behandelingen zoals chemische peelings en needlingtherapie.

Daar wij van mening zijn dat een complete behandeling op anti-aging vlak bestaat uit verschillende facetten gaan wij steeds technieken combineren voor maximaal resultaat.

Chemische peelings : 105€/beurt  

Wij werken met de chemische peelings van CELESTETIC.

Afhankelijk van de toestand van de huid zijn 1 tot meerdere peelings noodzakelijk met een interval van 2 tot 4 weken. Beschermende nabehandeling thuis is noodzakelijk.

SOORTEN:

ANTI-AGING PEEL (Concentratie Glycolic 35% – Sterkte +++ – pH 1.5)

Zuren : Azelaïnezuur + Salicylzuur + Amandelzuur + Fytinezuur + Glycyrrhizinezuur

Een anti-aging peeling geschikt voor elk huidtype, vermindert rimpels en verhoogt de stevigheid van de huid.

Indicaties

 • Elke leeftijd en huidtype
 • Vlekken, dunne en door de zon beschadigde huid
 • Rimpels en onregelmatige huid
 • Doffe huid
 • Verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid
 • Acne-littekens
ACNE PEEL (Concentratie Salicylic 20% – Sterkte +++ – pH 1.6)

Zuren : Azelaïnezuur + Salicylzuur + Pyrodruivenzuur + Amandelzuur + Fytinezuur + Glycyrrhizinezuur

Een peeling geschikt voor de vette huid en alle soorten van acne. Kan ook toegepast worden om grove poriën en acne-littekens te vervagen.

Indicaties

 • Gemengde tot vette huid
 • Acne-littekens
 • Verhoogde talgproductie
 • Grove poriën
 • Hormonale en bacteriële acne, mee-eters
 • Bacteriële infectie en jeuk
WHITENING PEEL (Concentratie Mandelic 35% – Sterkte ++ – pH 2.1)

Zuren : Azelaïnezuur + Salicylzuur + Amandelzuur + Fytinezuur + Glycyrrhizinezuur

Een krachtige depigmenterende peeling geschikt voor alle soorten pigmentvlekken en elk huidtype, zelfs de donkere huid.

Indicaties

 • Elk huidtype : donker en licht
 • Onregelmatige pigmentatie
 • Vlekken
 • Hyperpigmentatie
 • Vlekken door de zon
 • Melasma
SENSITIVE PEEL – (Concentratie Lactic 35 % – Sterkte + – ph 2.2)

Zuren : Melkzuur + Fytinezuur + Amandelzuur + Azelaïnezuur + Glycyrrhizinezuur

Een peel geschikt voor de meest gevoelige huid. Zij vermindert roodheid en couperose. Ideaal in combinatie met een lichte exfoliatie.

Indicaties

 • Couperose
 • Roodheid et ontstekingen
 • Beschadigde en dunne huid
 • Jeuk
 • Ideaal na microdermabrasie en lichte scrub
 • Na laser- en hyaluronzuur injecties / botuline toxine behandeling
FLASH+ PEEL (Concentratie Lactic 10 % – Licht – pH 2.5)
 • Fytinezuur + Amandelzuur + Azelaïnezuur + Glycyrrhizinezuur
 • Vitamine C (stralende huid) + DMAE (liftend effect)
 • Neutraliseren niet vereist / afhankelijk van de gevoeligheid van de huid

De ideale aanvullende behandeling bij dermabrasie en harde scrubs. Uitgevoerd na de exfoliatie geeft deze peel de huid een frisse uitstraling en creëert een direct liftend effect.

Indicaties

 • Diepe hydratatie en verbetering van de waterbarrière van de huid
 • Vermindering van jeuk bij verbrande huid
 • Zachtere huid
 • Antioxidante werking
 • Minder rimpels en vermindering van de tekenen van fotoveroudering
Concept 1 : peels + lichttherapie 110€
                     4b/420€
Concept 2: peels + meso + lichttherapie 155€
                     4b/600€

Thermo-coagulatie varigone: 1 beurt vanaf 50€

De varigone is een toestel dat met thermocoagulatie werkt. Er wordt een plaatselijke temperatuurstijging veroorzaakt om de adertjes dicht te schroeien. Couperose en weefselafwijkingen kunnen hiermee behandeld worden. Niet aan te raden in de zomer bij zonlicht.

Helios Leuven

Bio skin jetting : vanaf 50€

BSJ is een natuurlijke methode om rimpelcorrectie aan te doen. Gebaseerd op het eigen regeneratievermogen worden de rimpels opgevuld. Niet aan te raden in de zomer bij zonlicht.

Huidlifting

De techniek van HIFU wordt al langer gebruikt in de medische wereld bij kankerbehandelingen in een vroeg stadium. Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren, HIFU is momenteel de gouden standaard in huidlifting en rimpelvermindering.

HIFU LIFTING : werking in de diepte… ongeziene resultaten !!

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften. Eén behandelig is voldoende voor optimaal resultaat…

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen. . Het beste resultaat wordt zichtbaar na  2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd

Intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven.

HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. SMAS of  fibromusculaire laag is de laag van weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift.  HIFU Lifting gaat via thermische energie deze SMAS laag veilig verwarmen, waardoor de huid onmiddellijk verstrakt. Na verloop van tijd wordt het resultaat nog beter en wordt de huid echt gelift.

Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat.

Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie. HIFU lifting is ook zeer doeltreffend voor mannen. Vermits de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden.

Welke zones kunnen behandeld worden? 

 • Kin / Kaaklijn
 • Wenkbrauwen / Oogleden
 • Wangen en voorhoofd
 • Kraaienpootjes
 • Hals
 • Decolleté

De behandeling is voor mensen die er jonger uit willen zien zonder snijden en zonder herstelperiode. HIFU lifting is de ideale behandeling voor mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, verslapte hals, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Hoe lang duurt een behandeling? 

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen..

Een kleine zone duurt ongeveer 30 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 1u45min.

Zijn er nevenwerkingen? 

Bij een gevoelige huid kan tijdelijke roodheid/zwelling zichtbaar zijn of kan u lichte tintelingen voelen. Deze verdwijnen binnen enkele uren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de patiënten hebben slechts één behandeling nodig. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling. Een volgende behandeling is meestal pas nodig een jaar na de eerste behandeling. Desgewenst kan dit eerder, dit is afhankelijk van de zone waaraan is gewerkt, de conditie van de huid voor behandeling én de wens van de klant.

Is de behandeling pijnlijk? 

De behandeling kan wat warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een  prik of tinteling. Een pijnstiller nemen op voorhand is aanbevolen. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt direct na de behandeling.

Prijs HIFU lifting? 

HIFU Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift. Tijdens een gratis en vrijblijvende huidanalyse wordt besproken welke zones nodig zijn om een optimaal resultaat te bekomen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en gratis huidanalyse. 

 • Volledig gelaat 700€
 • Hals 200€
 • Kraaiepootjes/wallen 125€
 • Decolleté 400€
 • Bovenarmen 450€
 • Buik 500€

huidlifting

Plasma lift : veilig, geen littekenweefsel en een kort herstel!

Heeft u last van overtollig huid en rimpels in uw gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie!

Waarvoor is deze behandeling geschikt?

Boven-en onderooglid correctie zonder chirurgische ingreep. Verminderen van rimpels rond ogen en op de bovenlip. Verminderen van littekenweefsel. Verwijderen van oneffenheden oa fibromen en wratjes. Herstellen van xanthelasma. Verhelpen van vocht onder de ogen.

Wat is de werking van het apparaat?

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zullen er voor-foto’s gemaakt worden. Zodat na de behandeling het behaalde resultaat goed in beeld kan worden gebracht. Hierna wordt er een verdovingscrème aangebracht, welke er voor zorgt dat de oppervlakkige huidlaag verdoofd word. De behandeling is niet volledig pijnloos, eventueel op voorhand een paracetamol innemen. Het behaalde resultaat is direct zichtbaar en zal in kaart worden gebracht door het opnieuw maken van foto’s.

De aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels zal gedurende 3  maanden na de behandeling in gang worden gezet. Drie maanden na de eerste behandeling zal dan ook een controle afspraak gepland worden en kan een eventuele  nabehandeling plaatsvinden. In vele gevallen is één behandeling al voldoende ! In sommige complexe gevallen zijn meerdere behandelingen vereist. Het behaalde resultaat kan even lang blijven zoals bij een operatieve ooglidcorrectie.

Wat zie je aan de huid direct na de behandeling?

Na de behandeling treedt er direct roodheid op en kan de huid wat branderig gaan aanvoelen net zoals zonnebrand. De puntjes die gezet zijn zullen zichtbaar zijn als donkere puntjes. Na twee dagen is kan het gebied opgezwollen zijn wat ongeveer na 3-5 dagen gaat verminderen. De donkere puntjes worden korstjes en zullen er vanzelf afvallen. Dit duurt ongeveer 10 dagen. Onder deze korstjes zit nieuwe, licht roze, huid. Het is erg belangrijk om deze huid goed te beschermen met een hoge zonnefactorcrème. U krijgt nazorg instructies mee voor thuis.

Wat zijn de voordelen?

 1. Behandelingstijd is tussen de 30-60 minuten  (afhankelijk van het aantal zones)
 2. Zonder volledige verdoving (anesthesie) of spuitjes
 3. Hersteltijd van ongeveer 7-10 dagen
 4. Langdurig resultaat
 5. Geen gevaar voor infectie
 6. Geen littekens door chirugie
 7. Meteen resultaat

Prijzen:

Intake gesprek ( verrekend bij behandeling )   25€

Bovenooglid 350 €
Onder de ogen 350 € B en O ogen 600 €
Kraaiepootjes 250 €
Voorhoofdrimpels vanaf 150 €
Fronsrimpel 100 €
Mondrimpels / rokersmond 300 €
Lip/neusplooi 300 €
Stiemen vanaf 50 €
Fibromen / wratjes vanaf 50 €

Kennismakingsactie: -50% korting op extra behandeling van dezelfde zone !

Graag een afspraak maken?

Maak een afspraak of stel je vraag hieronder

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Uw bericht


  Helios Sunsation Leuven

  Brusselsesteenweg 67

  3020 Herent

  016 95 00 45

  0477 31 90 38

  • Sunsation: Een behandeling reserveren bij Helios kan telefonisch 0477319038 of via ons reserveringssysteem.
  • Cadeaubonnen: telefonisch of per mail naar info@heliosunsation.be
  • Annulaties 48u op voorhand anders wordt 50% in rekening gebracht !
  • Privé parking voor de deur
  • Geen bankcontact