Oberon scan

Home / Oberon scan

Oberon scan

Oberon met meer dan 90 biljoenen meetpunten : meten is weten!

De oorzaken van ziektes zijn niet altijd gelijk aan de symptomen en werkt daarom een symptomatische behandeling vaak niet (voldoende). Een meting met Oberon heeft hier een uitstekende oplossing.

De klassieke geneeskunde werkt bijna uitsluitend met symptomatische behandelingen. Oberon daarentegen werkt holistisch. Hij toont naast het opsporen van de symptomen ook de onderliggende oorzaken. Deze worden meteen in kaart gezet en kunnen daarna behandeld worden. Oberon verwijst, met tientallen groepen, naast de pathologie ook naar de belastende toxische stoffen, stralingsverbonden oorzaken, zenuwbelastingen, psychologische belastingen en trauma’s, en legt ook links naar andere toestanden die in verband staan met de gevonden pathologie.

De therapeut  kan de behandelende en meest geschikte frequenties  op bronwater of op een chip overdragen. De patiënt krijgt deze chip of flesje mee om zich verder mee ondersteunend te behandelen tot de volgende check-up na ca. Oberon toont bovendien ook haarfijn de psychologische onderliggende oorzaken en legt de linken tussen fysische klachten en psychische oorzaken.

Oberon meet met lichtsnelheid tot 90 biljoenen meetpunten automatisch uit tot DNA-niveau en is tevens een uiterst nauwkeurig systeem om alle allergieën te tonen. Oberon zet de allergieën en voeding in handige lijsten. Deze zijn nauwkeurig gerangschikt in funktie van verdraagzaamheid.

Oberon als preventieonderzoek

Het is een feit dat een preventieonderzoek altijd veel aangenamer is dan wachten tot dat wij ziek komen. Hier kan Oberon heel duidelijk alle functionele stoornissen meten. Deze kunnen terug afgezwakt worden; ondersteunende frequenties worden daarom mee gegeven. De onderliggende oorzaken worden in kaart gezet om deze dan ook te verwijderen of af te zwakken. Door lang op voorhand te kunnen meten wat er op komst is, kan zo vlug bijgestuurd worden dat deze mogelijke bedreiging wellicht nooit zal ontstaan. Dit is een perfect voorbeeld van gezondheidspreventie.

Waarom werken met Oberon?

Er is geen enkel ander systeem op de markt dat ook maar bij benadering zo vele meetpunten heeft als de Oberon. Bovendien is Oberon medisch gecertificeerd voor Europa en zelf voor China. Oberon verbindt, 150 jaar oude Westerse geneeskunde met de Oosterse Traditionele Chinese Geneeskunde die reeds meer dan 5.000 jaar ervaring heeft.

Oberon kan niet alleen de behandeling op water of chip programmeren maar bovendien ook de juiste belastende frequenties omkeren. Oberon zoekt ook de meest geschikte stoffen en producten ter behandeling op die de patiënt dan meekrijgt ter info . Dit is veel méér dan alleen de goed bekende en goed werkende homeopathie. Dit is een keuze uit de meest uiteenlopende verschillende groepen, precies op maat gemaakte en geteste combinaties (Fytotherapie, Homeopathie, voeding, voedingsstoffen, …). Zelf emoties, diep liggende trauma’s en onderliggende psychische oorzaken kan Oberon heel gemakkelijk opspeuren.

Graag een afspraak maken?

Maak een afspraak of stel je vraag hieronder

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Uw bericht


  Helios Sunsation Leuven

  Brusselsesteenweg 67

  3020 Herent

  016 95 00 45

  0477 31 90 38

  • Privé parking voor de deur
  • Geen bankcontact

  Openingsuren Helios:

  Maandag: 10u – 19u
  Dinsdag: 10u – 19u
  Donderdag: 10u – 19u
  Vrijdag: 10u – 19u
  Zaterdag: 10u – 13u

  Sunsation:

  Ma-Zo: 7u – 22u
  • Sunsation: de eerste registratie dient te gebeuren tijdens de openingsuren van Helios
  • Cadeaubonnen: telefonisch of per mail naar info@heliosunsation.be
  • Annulaties 48u op voorhand anders wordt 50% in rekening gebracht !