Oberon Herent

Home / Oberon Herent

Oberon Herent

“Everything in life is vibration “

Als oprichter van het  gezondheidscentrum  Oberon Herent”  waar hoogtechnologische en innovatieve gezondheidssystemen hun weg gevonden hebben willen wij jullie informeren over onze toepassingen.

Meten is weten is ons motto. Natuurlijke remedies en oplossingen zoeken voor zelfs de meest moeilijke (vindbare) ziektes is onze uitdaging. Alles rond het verbeteren van mensen hun gezondheid en hun energie staat voorop. Hiervoor maken wij gebruik van high tech apparatuur dat medischgecertificeerdis. Het stellen van een goede diagnose is het allerbelangrijkste om te weten waar je klachten vandaan komen. Bij Oberon-Herent maken we onder andere gebruik van het Oberon-systeem om je gezondheid te scannen. Op dit moment is de Oberon één van de meest geavanceerde systemen om een diagnose te stellen. De OBERON maakt het mogelijk om beginnende maar ook ernstige ziekteprocessen te herkennen.

Deze nieuwe frequentiegeneeskunde is in de klassieke geneeskunde hier in België nog niet zo bekend. Zij biedt echter heel goede voordelen die de diagnose en de behandelingsvoorstellen van de geneesheer en/of therapeut uitstekend ondersteunt. Deze spitstechnologie kan heel eenvoudig toegepast worden op patiënten. Het scannen van alle organen en functies tot het benoemen van welke bacteriën en virussen er aanwezig zijn, is vrij eenvoudig.

Velen onder ons hebben last van voedselintolerantie en allerlei allergieën. Niet te verwonderen aangezien onze hedendaagse levensstijl. Vanaf nu kunnen wij een perfect en correcte lijst verschaffen van uw persoonlijke voedingsintoleranties en allergieën. Omslachtige methodes  zoals plak en priktesten zijn niet meer nodig…in een handomdraai op de hoogte van al je allergieën , en deze afgeleverd in een verslag.

Tarieven

Scan voedings en allergielijst 50 €
Scan voedings en allergielijst met bespreking advies en verslag 75 €
Scan algemeen onderzoek volgens klacht met resonantiedruppels & kruidenadvies 195 €
screening van bepaalde klacht
Scan uitgebreid gezondheidsonderzoek met verslag en bespreking, bioresonanties,  druppels & kruidenadvies    (2u) 245 €
screening van alle organen en functies : hart, bloedvaten, nieren, blaas, maag, lever, darmen, borsten, baarmoeder, eierstokken, prostaat, hersenen, schildklier, hormonen en rug belasting van ondermeer virussen en bacterieen
Opvolgingsconsult: advies, resonantiedruppels  (30min) 40 €
Longevitymat powerlight   (45min) 1 beurt 55€
5 beurten 250€

 

Graag een afspraak maken?

Maak een afspraak of stel je vraag hieronder

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Uw bericht


  Helios Sunsation Leuven

  Brusselsesteenweg 67

  3020 Herent

  016 95 00 45

  0477 31 90 38

  • Privé parking voor de deur
  • Geen bankcontact

  Openingsuren Helios:

  Maandag: 10u – 19u
  Dinsdag: 10u – 19u
  Donderdag: 10u – 19u
  Vrijdag: 10u – 19u
  Zaterdag: 10u – 13u

  Sunsation:

  Ma-Zo: 7u – 22u
  • Sunsation: de eerste registratie dient te gebeuren tijdens de openingsuren van Helios
  • Cadeaubonnen: telefonisch of per mail naar info@heliosunsation.be
  • Annulaties 48u op voorhand anders wordt 50% in rekening gebracht !