EMsculpting

Home / EMsculpting

Build muscles, burn fat!!

Strakke buik, billen en bovenarmen

In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000  sit-ups, zonder spierpijn. In 2-4 weken ondergaat u 4 behandelingen , 4 weken na de laatste behandeling zult u versteld staan van de resultaten. Werkt het echt? Ja, het is klinisch getest in 7 studies.

De EM sculpt werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet,  ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een STAKKERE EN PLATTERE BUIK , met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de EM sculpt

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en u kunt een lichte spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime.

Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of op uw buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de elektromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De elektromagnetische energie van de EM sculpt heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis.

De EM sculpt zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan.

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten tot 6 maand.

Indien u de EM sculpting combineert met de cryotherapie geeft dit dubbel effect !!

Ben ik een geschikte kandidaat?

Iedereen heeft baat bij de EMsculpt procedure. De beste resultaten worden bereikt bij een BMI dat niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI worden de behandelde spieren sterker, maar is het resultaat minder goed zichtbaar. U kunt de EMsculpt behandeling niet ondergaan wanneer u zwanger bent, een koperspiraal, metalen implantaat in uw rug en/of heup-gebied heeft. Een Mirena spiraal is wel toegestaan.

Hoe lang duurt de behandeling?

30 minuten per behandeling. In totaal zijn 4 behandelingen nodig in een periode van 2 weken. Meerdere behandelingen zijn mogelijk.

Zijn er bijwerkingen?

De EMSCULPT procedure is niet invasief en er is geen hersteltijd na de behandeling. Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

 Doet het pijn?

De EM sculpt procedure voelt als een intensieve workout, maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. Tijdens de behandeling kunt u ontspannen liggen.

Hoe snel zie ik resultaat?

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten kunt u verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

Kan ik meer dan 4 behandelingen ondergaan?

Ja dit kan zeker. U start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2-4 weken worden ingepland. Daarna kunt u maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden.

Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

Werkt het echt?

Ja, de EMSCULPT is klinisch getest in maar liefst 7 studies.

Microscopisch weefselonderzoek

Een studie van Dr. Weiss, dermatoloog van de Maryland Laser Skin & Vein institute, keek naar de vetcellen onder de microscoop. In dit weefselonderzoek zag hij een stijging van 92% in het aantal ten gronde gaande vetcellen, na een EMsculpt behandeling!

MRI-scan

De studie van Dr. Kinney uit Beverly Hills evalueerde 22 mensen 2 maanden na hun laatste EMsculpt behandeling. Ze kregen in totaal 4 behandelingen van elk 30 minuten. De onderzoekers concludeerden op basis van de MRI beelden dat de gemiddelde vetreductie 19% was en de gemiddelde toename in de spiermassa 16%. In deze studie nam bij de 22 deelnemers aan de studie de buikomvang met gemiddeld 3,5 cm af.

CT-scan

Dr. Jacob, dermatoloog uit Chicago en haar collega Dr. Kent onderzochten de effecten van de EMsculpt behandeling met behulp van de CT-scan. Zij onderzochten in totaal 16 patiënten, 1 maand na hun laatste behandeling. De resultaten van deze studie, met andere deelnemers en onderzoekers, waren vergelijkbaar met die van het MRI onderzoek: een vetreductie van 19% en een toename van de spiermassa van 16%. In deze studie nam de buikomvang met 3 cm af. De onderzoekers concludeerden dat 4 behandelingen van 30 minuten volstaan voor het optimale resultaat.

Ultrasound (echo)

Dr. Katz uit New York en collega’s onderzochten 33 patiënten die elk 4 behandelingen van 30 minuten kregen. 1 maand na hun laatste behandeling, werden ze onderzocht met de echo. Ook hier naam het vet af met19%, onder de navel zelfs met 26%! Daarnaast bleek in dit onderzoek de patiënt-tevredenheid 91%.

Meetlint

Een tweede studie van Dr. Jacob uit Chicago onderzocht de effecten van de EMsculpt op de buikomvang. 22 patiënten met een gemiddelde bodymass-index (BMI) van 24, kregen 4 behandelingen in 2 weken. 3 maanden na de laatste behandeling bedroeg de gemiddelde afname van de buikomvang meer dan 4 cm. Daarnaast bleek in dit onderzoek de patiënt-tevredenheid maar liefst 96%!

Billen

Een studie van Dr. Jacob uit Chicago en een studie van Dr. Busso uit Florida onderzocht de effecten van de EMsculpt op de billen. Maar liefst 96 patiënten kregen 4 behandelingen in 2 weken. 1 maand na de laatste behandeling. Ze gebruikten hiervoor onder andere voor- en na foto’s. 85% van de vrouwen vonden hun billen er beter uit zien, 79% stelde meer zelfvertrouwen te hebben. 80% van de vrouwen vonden hun billen niet alleen steviger, maar er ook

maar liefst 20.000 contracties tijdens een behandeling van 30 minuten. Wat een massive work-out: 20.000 squats of sit-ups in 30 minuten! De brandstof die de spieren hiervoor nodig hebben? Juist! vet! Zoveel vet, dat de vetcellen zelfs ten gronde gaan.

NU LANCERINGSAANBOD : 500 € voor 4 beurten + 1GRATIS !!!!

Graag een afspraak maken?

Maak een afspraak of stel je vraag hieronder

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Uw bericht

Helios Sunsation Leuven

Brusselsesteenweg 67

3020 Herent

016 95 00 45

0477 31 90 38

  • Privé parking voor de deur
  • Geen bankcontact

Openingsuren Helios:

Maandag: 10u – 19u
Dinsdag: 10u – 19u
Donderdag: 10u – 19u
Vrijdag: 10u – 19u
Zaterdag: 10u – 13u

Sunsation:

Ma-Zo: 7u – 22u
  • Sunsation: de eerste registratie dient te gebeuren tijdens de openingsuren van Helios
  • Cadeaubonnen: telefonisch of per mail naar info@heliosunsation.be
  • Annulaties 48u op voorhand anders wordt 50% in rekening gebracht !