EMsculpting

Home / EMsculpting

Build muscles, burn fat!!

Strakke buik, billen en bovenarmen

In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000  sit-ups, zonder spierpijn. In 2-4 weken ondergaat u 4 behandelingen , 4 weken na de laatste behandeling zult u versteld staan van de resultaten. Werkt het echt? Ja, het is klinisch getest in 7 studies.

De EM sculpt werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling.

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet,  ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een STAKKERE EN PLATTERE BUIK , met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de EM sculpt

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en u kunt een lichte spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime.

Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of op uw buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de elektromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De elektromagnetische energie van de EM sculpt heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis.

De EM sculpt zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren veel vet, zoveel dat de vetcellen ten gronde gaan.

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten tot 6 maand.

Indien u de EM sculpting combineert met de cryotherapie geeft dit dubbel effect !!

Ben ik een geschikte kandidaat?

Iedereen heeft baat bij de EMsculpt procedure. De beste resultaten worden bereikt bij een BMI dat niet hoger is dan 25-26. Bij een hoger BMI worden de behandelde spieren sterker, maar is het resultaat minder goed zichtbaar. U kunt de EMsculpt behandeling niet ondergaan wanneer u zwanger bent, een koperspiraal, metalen implantaat in uw rug en/of heup-gebied heeft. Een Mirena spiraal is wel toegestaan.

Hoe lang duurt de behandeling?

30 minuten per behandeling. In totaal zijn 4 behandelingen nodig in een periode van 2 weken. Meerdere behandelingen zijn mogelijk.

Zijn er bijwerkingen?

De EMSCULPT procedure is niet invasief en er is geen hersteltijd na de behandeling. Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

 Doet het pijn?

De EM sculpt procedure voelt als een intensieve workout, maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. Tijdens de behandeling kunt u ontspannen liggen.

Hoe snel zie ik resultaat?

U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten kunt u verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

Kan ik meer dan 4 behandelingen ondergaan?

Ja dit kan zeker. U start met een kuur van 4 behandelingen die in een periode van 2-4 weken worden ingepland. Daarna kunt u maandelijks een onderhoudsbehandeling inplannen indien gewenst. Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden.

Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan.

NU LANCERINGSAANBOD : 500 € voor 7 beurten !!!!

Graag een afspraak maken?

Maak een afspraak of stel je vraag hieronder

  Uw naam*

  Uw email*

  Uw telefoonnummer*

  Uw bericht


  Helios Sunsation Leuven

  Brusselsesteenweg 67

  3020 Herent

  016 95 00 45

  0477 31 90 38

  • Privé parking voor de deur
  • Geen bankcontact

  Openingsuren Helios:

  Maandag: 10u – 19u
  Dinsdag: 10u – 19u
  Donderdag: 10u – 19u
  Vrijdag: 10u – 19u
  Zaterdag: 10u – 13u

  Sunsation:

  Ma-Zo: 7u – 22u
  • Sunsation: de eerste registratie dient te gebeuren tijdens de openingsuren van Helios
  • Cadeaubonnen: telefonisch of per mail naar info@heliosunsation.be
  • Annulaties 48u op voorhand anders wordt 50% in rekening gebracht !